Gå till innehåll

Om webbplatsen

Nysteget.se har tagits fram för att underlätta för dig som vill ansöka om det grundläggande omställnings- och kompetensstödet samt yttrande till CSN för omställningsstudiestöd. Nysteget.se vänder sig till dig som är uppsagd eller anställd på en arbetsplats utan kollektivavtal samt till dig som är egenföretagare.

Det är Den offentliga omställnings­organisationen vid Kammarkollegiet som står bakom nysteget.se. Webbplatsen publicerades den 15 september 2022.

Responsiv webbplats

Webbplatsen är responsiv, vilket betyder att den är anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Webbläsare

Webbplatsen är skapad för att fungera i webbläsarna Chrome, Edge, samt i de senaste versionerna av Internet explorer, Safari och Mozilla firefox.

Webbstandarder

Webbplatsen:

  • följer W3C:s rekommendationer,
  • använder giltig HTML,
  • använder CSS (stilmallar), och
  • har logiskt uppmärkt innehåll.

JavaScript

En del av webbplatsens funktioner använder JavaScript. Om du väljer att inaktivera JavaScript i din webbläsare kommer följande funktioner för närvarande inte att fungera: kontaktformulär.

Tillgänglighet

Vi strävar efter att du som besökare ska kunna använda vår webbplats oavsett vilken teknik du använder. Vi arbetar löpande med att öka tillgängligheten på vår webbplats.

Vår tillgänglighetsredogörelse

Berätta gärna för oss om något inte fungerar:
ooo@kammarkollegiet.se

Kakor/cookies

Denna webbplats använder kakor. Läs mer om kakorna på nysteget.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 juni 2024
Hjälpte informationen på denna sida dig?